Вагаєтесь, на автомобілі з якою КПП займатися?

21/05/2020

Вагаєтесь, на автомобілі з якою КПП займатися? Поговоримо про переваги навчання на авто з «механікаю».
✔Таке навчання дозволить стати справжнім «універсальним солдатом» - підмінити втомленого товариша за кермом, орендувати дешевшу або просто останню машину під час подорожі.

✔Навчившить керувати авто на "механіці", Ви, в майбутньому, зможете з легкістю пересісти і на "автомат". А ось якщо Ви вчилися на "автоматі", відразу поїхати на "механіці" не вийде.

✔Навчатися на авто з МКПП на початку важче, але в результаті Ви отримуєте навички управління більш складним транспортом.

✔Вибравши для навчання водінню "механіку", Ви будете вільні у виборі автомобіля в майбутньому, без зусиль зможете управляти машиною з будь-якою коробкою перемикання передач. Пересісти на чужій або новий автомобіль - не проблема, якщо ви навчалися на механічній коробці передач.

✔Також, важливо знати, що в Україні вже кілька років планується зміна порядку видачі посвідчень водія в залежності від типу коробки передач автомобіля. Якщо людина буде здавати практичний іспит на "ручній" коробці, його не обмежать в праві управляти і машиною з автоматом. В іншому випадку в правах поставлять позначку "автомат" – з таким посвідченням сідати за кермо машини з "механікою" буде заборонено.

 

Назад до новин

Інші новини