З 1 серпня 2023 року в Україні набули чинності зміни, відповідно до яких кандидати у водії тепер мають необмежену кількість спроб для здачі іспиту з водіння протягом двох років з дня видачі свідоцтва про закінчення практичної підготовки.

04/08/2023

Сьогодні, 1 серпня 2023 року в Україні набули чинності зміни, відповідно до яких кандидати у водії тепер мають необмежену кількість спроб для здачі іспиту з водіння протягом двох років з дня видачі свідоцтва про закінчення практичної підготовки.

Також, оновились терміни, коли можна складати іспити повторно. У разі, якщо кандидат у водії не склав теоретичний або практичний іспит в сервісному центрі МВС, то наступний такий іспит призначається не раніше, ніж через 10 календарних днів. Рахувати варто починаючи з наступного дня після невдалого складання іспиту. Тобто, тепер є більше часу на повторення матеріалу або на додаткові заняття, аби підготуватись краще до наступної спроби.

МВС також оновило екзаменаційний лист практичного іспиту, в якому визначено типові помилки та критерії для оцінки здібностей кандидата на право отримання посвідчення водія.

Дані зміни вступають в дію відповідно до наказу МВС №443.

————————————

Школа водійської майстерності «Rega»

вул. Стрийська,199 (територія стадіону "Арена Львів")

тел. 098-444-12-40, (032)290-26-06

 

Назад до новин

Інші новини