Як відкрити категорію «А» при наявності вищої категорії. Інструкція.

29/05/2024

Як відкрити категорію «А» при наявності вищої категорії. Інструкція.

1. При наявності вищої категорії (В, С) здається виключно практичний іспит з керування мотоциклом, без здачі теорії.

2. Для запису на навчання необхідно надіслати фотографії документів у хорошій якості на один з наших месенджерів:

✓ паспорт (1, 2, 11 сторінки) або id-картка + додаток прописка;

✓ ідентифікаційний код;

✓ медична довідка 083/О;

✓ посвідчення водія.

3. Термін перепідготовки становить 1 – 1,5 місяці від моменту подачі повного пакета документів, включаючи сплату 3000 грн. Протягом цього періоду студента включають у групу, яка реєструється у відповідному підрозділі Державтоінспекції. Практичні заняття відбуваються у порядку черги. Після завершення практичного курсу навчання студент складає внутрішній практичний іспит, який відбувається кожні два тижні у четвер о 12:00. Повторна здача внутрішнього іспиту платна, вартість - 650 грн. (аналогічно до вартості однієї години навчання). Перед іспитом кожен студент має можливість потренуватись проїжджати екзаменаційні вправи.

4. Отримавши документ про проходження практичної підготовки, студент самостійно реєструється у зручному для нього СЦ та складає іспит на отримання посвідчення водія. Кандидати у водії складають іспит в СЦ МВС на транспортному засобі сервісного центру МВС або на транспортному засобі навчального закладу. Рекомендуємо складати іспит на мотоциклі СЦ, оскільки у такому випадку взяти талон простіше.

→ За бажанням студента ми надаємо мотоцикл школи в оренду на іспит, але у зв'язку з завантаженням тренерів та можливими перебоями у роботі СЦ (повітряні тривоги, технічні проблеми, відсутність світла) маємо обмеження (на сьогодні лише СЦ в Зимній Воді).

5. Вартість оренди мотоцикла школи ідентична до вартості занять, якщо поїздка на іспит колективна - 1300 грн, індивідуальна - 2600 грн. Ви можете їхати на іспит як самостійно, так і з групою випускників.

→ Врахуйте, що через технічні проблеми в СЦ можливі затримки і процес іспиту розтягується.

→ Вартість складання іспиту на мото СЦ - 420 грн, незалежно від його тривалості, технічних проблем та повітряних тривог.

6. На іспит студенту потрібно прийти з повним пакетом документів, включаючи оригінали медичної довідки, паспорт (якщо id карта, необхідно додаток з пропискою), ідентифікаційний код, посвідчення водія, роздруковане свідоцтво про практичну підготовку.

Вартість навчання - 11200 грн. У вартість включено 10 практичних годин, пальне, захисне екіпірування, власний підшоломник.

→ Оренда мотоциклу на іспит у вартість не включено.

Якщо у вас виникли додаткові запитання, можна звернутися в екзаменаційний відділ сервісного центру МВС: (032) 259-09-91.

 

Назад до новин

Інші новини