Як паркуватися без проблем?

30/03/2021

Як паркуватися без проблем, вміло розраховувати маневри на завантажених паркінгах та акуратно їх виконувати розкажуть наші тренера на заняттях за програмами «Початкового» та «Основного» курсів.

Ми навчимо обирати ідеальний спосіб для паркування в залежності від обставин. Всі види парковки можна розрізняти по напрямку руху (переднім, заднім ходом) і по величині кута заїзду (паралельно, під кутом і перпендикулярно руху). Отже, всі способи парковки можна умовно розбити на групи:

➡Парковка переднім ходом (паралельна) - коли довжина вільного простору для паркування значно перевищує довжину Вашого автомобіля. Такі місця часто розташовуються уздовж бордюру або краю проїжджої частини.

➡Парковка заднім ходом (євро парковка) - застосовується, коли довжина вільного паркомісця перевищує довжину вашого авто приблизно на 1 метр. На наших заняттях, відпрацьовуючи елементи парковки по етапах, ви зрозумієте, що при русі заднім ходом в обмеженому просторі маневрувати простіше та ефективніше.

➡Парковка під кутом (переднім, заднім ходом). Такі паркувальні місця часто зустрічаються біля супермаркетів, на автомобільних стоянках і деяких прибудинкових територіях.

➡Перпендикулярна парковка (переднім, заднім ходом). Така парковка часто вимагає декількох прийомів для свого виконання та може здійснюватися заднім або переднім ходом. Виконуючи таку парковку, фахівці рекомендують розбити шлях на «контрольні точки», в яких необхідно робити повну зупинку авто.

 

Назад до новин

Інші новини