Відбувся черговий етап реформ в роботі сервісних центрів МВС.

07/07/2023

Відбувся черговий етап реформ в роботі сервісних центрів МВС.

Пілотний проєкт стартував ще 1 червня у 4 областях. А масштабування на всі сервісні центри МВС по всій Україні заплановано до кінця 2023 року. Коротко про головне:

✓ Скорочується кількість сервісних центрів МВС, де можна скласти іспити на водійське посвідчення. Для цього тепер будуть доступні лише 55 установ.

✓ У всіх класах, де проводять іспити, з'являться камери із записом звуку, повним охопленням та ідентифікацією обличчя за допомогою технології FACE ID.

✓ Відбудеться закупівля нових автомобілів для складання практичного іспиту і облаштування їх відеокамерами, які будуть автоматично надсилати відео на сервер. Моніторинг відео здійснюватиметься на трьох рівнях:

→ територіальному;

→ регіональному;

→ загальнодержавному.

✓ Одне з найприємнішого - записатися в електронну чергу на складання практичного іспиту тепер можна онлайн. Це вже працює!

✓ Кандидати у водії тепер можуть оскаржити кінцеву оцінку іспиту протягом 30 днів. Стільки ж на сервері зберігатиметься відеозапис.

✓ В найближчому майбутньому планується запровадити виїзд мобільних сервісних центрів для приймання іспитів у осіб з інвалідністю, яким за медичними показаннями не забороняється здійснювати керування приватним транспортом.

————————————

Школа водійської майстерності «Rega»

вул. Стрийська,199 (територія стадіону "Арена Львів")

тел. 098-444-12-40, (032)290-26-06

 

Назад до новин

Інші новини