Вагаєтесь, на автомобілі з якою КПП займатися?

06/04/2022

Вагаєтесь, на автомобілі з якою КПП займатися? Обирайте комбінований курс, як Роман і оцініть на власному досвіді переваги і недоліки кожного типу трансмісії.

Поговоримо про переваги навчання на авто з «механікаю»:

Таке навчання дозволить стати справжнім «універсальним солдатом» - підмінити втомленого товариша за кермом, орендувати дешевшу або просто останню машину під час подорожі.

Навчившись керувати авто на "механіці", Ви, в майбутньому, зможете з легкістю пересісти і на "автомат". А ось якщо Ви вчилися на "автоматі", відразу поїхати на "механіці" не вийде.

Навчатися на авто з МКПП на початку важче, але в результаті Ви отримуєте навички управління більш складним транспортом.

Вибравши для навчання водінню "механіку", Ви будете вільні у виборі автомобіля в майбутньому, без зусиль зможете управляти машиною з будь-якою коробкою перемикання передач. Пересісти на чужий або новий автомобіль - не проблема, якщо ви навчалися на механічній коробці передач.

Також, важливо врахувати, що від 29 грудня 2021 в Україні змінилися правила видачі посвідчень водія: тепер у документі вказано, на якому автомобілі кандидат у водії проходив навчання та складав іспит: з автоматичною чи механічною коробкою передач. Нова позначка (відмітка 78) ставиться навпроти графи з позначенням категорії транспортного засобу, яким людині дозволено керувати. За наявності такої водії зможуть керувати авто лише з АКПП, а за її відсутності - з будь-якою.

————————————

Школа водійської майстерності «Rega»

вул. Стрийська,199 (територія стадіону "Арена Львів")

тел. 098-444-12-40, (032)290-26-06.

 

Назад до новин

Інші новини