Що варто знати про практичний іспит в сервісному центрі МВС?

12/07/2023

Що варто знати про практичний іспит в сервісному центрі МВС?

Скласти практичний іспит необхідно протягом двох років з моменту внесення автошколою в базу МВС відомостей про закінчення навчання.

Складати практичний іспит у сервісному центрі МВС можна, орієнтовно, через п'ять-шість тижнів після складання іспиту з теорії.

Загальна тривалість практичного іспиту з водіння повинна бути не менше 20 хвилин та не перевищувати 60 хвилин.

Складання іспитів відбувається за заздалегідь узгодженими маршрутами. Кожен може ознайомитись із ними на сайті МВС. За яким маршрутом складатимете іспит саме ви - вирішує екзаменатор. Він зобовʼязаний ознайомити вас з маршрутом перед початком іспиту.

Практичний іспит приймається згідно з чек-листом, на якому вказані вправи, які необхідно виконати, та фіксуються помилки особи, що складає іспит. Якщо іспит складено успішно, екзаменатор фіксує результат у екзаменаційному листі та відносить до ЄДР МВС.

Іспит вважається нескладеним, якщо особа, що складає іспит, допустила більше ніж три помилки, або відмовилася виконати яке-небудь завдання іспиту.

Якщо особа не склала іспит, через п’ять днів, на шостий їй надається можливість повторно скласти іспит. Загалом для практичного екзамену на водіння є три спроби.

Вітаємо нашого випускника Богдана, який склав іспит з першої спроби! Бажаємо безпечних подорожей!

————————————

Школа водійської майстерності «Rega»

вул. Стрийська,199 (територія стадіону "Арена Львів")

тел. 098-444-12-40, (032)290-26-06

 

Назад до новин

Інші новини