Протягом кількох останніх днів набули чинності одразу кілька змін до законодавства України, які стосуються отримання посвідчення водія

23/08/2023

Протягом кількох останніх днів набули чинності одразу кілька змін до законодавства України, які стосуються отримання посвідчення водія:

✓ Можливість самопідготовки до теоретичного іспиту. Тобто, у кандидатів у водії буде вибір: готуватись до теоретичного іспиту самостійно чи з автошколою. Самопідготовка до теоретичного іспиту буде дозволена починаючи з 29 жовтня.

✓ Для складання практичного іспиту надається необмежена кількість спроб протягом двох років з дня видачі свідоцтва про закінчення практичної підготовки. Якщо кандидат у водії не склав успішно практичний іспит протягом двох років з дня оформлення свідоцтва про закінчення практичної підготовки, то до наступного практичного іспиту в сервісному центрі МВС така особа допускається лише після повторного проходження обох курсів навчання: теоретичної та практичної підготовки. Зміни набули чинності з 1 серпня 2023 р.

✓ Оновились терміни, коли можна складати іспити повторно. У разі, якщо кандидат у водії не склав теоретичний або практичний іспит в сервісному центрі МВС, то наступний такий іспит призначається не раніше, ніж через 10 календарних днів. Рахувати варто починаючи з наступного дня після невдалого складання іспиту. Тобто, тепер є більше часу на повторення матеріалу або на додаткові заняття, аби підготуватись краще до наступної спроби.

Вітаємо Вікторію, якій знадобилась лише одна спроба, щоб скласти практичний іспит з водіння! Вдалих поїздок і не забувайте заїжджати в гості.

————————————

Школа водійської майстерності «Rega»

вул. Стрийська,199 (територія стадіону "Арена Львів")

тел. 098-444-12-40, (032)290-26-06

 

Назад до новин

Інші новини