Отримати посвідчення водія стане простіше!

06/06/2023

Отримати посвідчення водія стане простіше!

Нагадуємо, що з 1 червня 2023 року стартував пілотний проект, який передбачає проведення відкритих та чесних іспитів в СЦ МВС. Перехідний період завжди складний, виникає багато непередбачуваних обставин, але ми впевнені - у майбутньому студентам буде простіше не лише скласти іспит, але й довести свою правоту у спірних ситуаціях.

Поки що проект в якості експерименту реформи запустили тільки в 4 областях, зокрема, у Львівській: Львів, Зимна Вода, Червоне, Стрий, Червоноград. Серед основних змін:

✓ Класи для здачі теорії отримають по 4 камери спостереження та мікрофон, що виключить сліпі зони в аудиторії та зробить підказки майбутнім водіям з боку третіх осіб неможливими.

✓ Автомобілі категорії В обладнають камерами, які фіксуватимуть не лише вулицю та салон екзаменаційного авто, а й руки та ноги екзаменатора та студента. Також в салоні автомобільних сервісних центрів додалася можливість запису звуку.

Вітаємо Романа, випускника програми «Start level», який склав практичний іспит з першої спроби, з однією помилкою. До зустрічі на дорогах!

————————————

Школа водійської майстерності «Rega»

вул. Стрийська,199 (територія стадіону "Арена Львів")

тел. 098-444-12-40, (032)290-26-06

 

Назад до новин

Інші новини