Отримання категорії В у 2024 році.

06/10/2022

Отримання категорії В у 2024 році. Покрокова інструкція для студентів REGA

Із 24 липня 2022 року в Україні кардинально змінилися правила отримання водійського посвідчення. Змінився як порядок навчання в автошколі, так і сам алгоритм складання іспитів. За новою системою, навчання в автошколі розділено на дві незалежні частини – теоретичну і практичну.

Теоретична частина

  • Після подачі пакету документів та здійснення оплати першого внеску - 5500 грн., студент може розпочинати навчання з теорії.

 Є можливість навчатись як в форматі онлайн, так і офлайн.

  • Якщо студентом обрано онлайн формат, протягом 1-2 робочих днів ми надсилаємо посилання з доступом до теорії, який надається на 90 днів. Після закінчення цього терміну ми можемо продовжувати доступ ще, максимум, на 90 днів (за додаткову оплату 990 грн). Після кожної теми є залік, тільки після успішного складання заліку студент може перейти до вивчення наступної теми.
  • Якщо студентом обрано офлайн формат - можна починати  навчання у найближчий зручний день - начитка лекцій відбувається по колу – до навчання можна долучитися у будь-який момент. Лекції відбуваються за такими адресами:
  1. вул. Пасічна, 49А, вт-чт  18:00-19:30
  2. вул. Пасічна, 49А, пн-ср 18:00-19:30
  3. вул. Пасічна, 49А, пн-ср 14:00-15:30
  4. вул. Сахарова, 19, пн-ср 18:00-19:30

Після проходження теоретичного курсу в автошколі відбувається складання іспиту з теорії в СЦ. Теоретичний іспит в автошколі скасовано.  По закінченню теоретичного курсу студент отримує відповідне Свідоцтво, яке діє протягом 1 року. Той, хто успішно склав теоретичний іспит має рік на проходження практики. Реєстрація на іспит з теорії відбувається самостійно, на сайті СЦ МВС в розділі Е - запис (https://eq.hsc.gov.ua)  або за особистої присутності в Сервісному центрі, маючи при собі оригінали документів.

На іспит з теорії в СЦ МВС студент приходить з повним пакетом документів, який подавав для навчання в автошколі та Свідоцтвом.

Практична частина

  • Після складання іспиту з теорії студент може приступати до практичного навчання.  Для цього студент повинен повідомити автошколу про успішне складання теоретичного іспиту за номером тел. 098-444-12-40, або в один з наших месенджерів.
  • Після проходження курсу водіння здача внутрішнього практичного іспиту в автошколі обов’язкова. Складати внутрішній практичний іспит з водіння можна, орієнтовно, через 1.5 місяці.
  • Після успішної здачі внутрішнього практичного іспиту студент отримує Свідоцтво про закінчення практичної підготовки, яке дійсне протягом двох років. Протягом цього терміну студент повинен скласти практичний іспит в Сервісному Центрі.
  • На сьогодні, на іспити в Сервісному Центрі студент реєструється самостійно. На теоретичний та практичний іспит можна зареєструватись онлайн на сайті Сервісного центру ( https://eq.hsc.gov.ua/ ), або за особистої присутності взявши через термінал талон для здачі. На іспити потрібно прийти з повним пакетом документів (оригінали):
  1. медична довідка
  2. свідоцтво про завершення теоретичного або практичного іспиту
  3. паспорт (якщо id карта, необхідно мати додаток з пропискою)
  4. ідентифікаційний код
  • Ми супроводжуємо наших студентів на практичний іспит в СЦ та надаємо автомобіль для складання іспиту. Для здачі внутрішнього практичного іспиту та іспиту у СЦ студенти або залишають останнє заняття з курсу, або беруть додаткове заняття.
  • При здачі теоретичного іспиту допускається не більше 2-х помилок, кількість спроб - необмежена (протягом року).  При здачі практичного іспиту допускається не більше 3-х помилок, або 2-х однакових помилок, кількість спроб - необмежена.
  •  Тривалість практичного іспиту на майданчику для навчання з початкового керування повинна бути достатня для визначення вміння особи керувати транспортним засобом відповідної категорії безпечно для інших учасників дорожнього руху, але не менше 10 хвилин. Тривалість практичного іспиту на вулично-дорожній мережі повинна складати не менше 20 хвилин. Загальна тривалість практичного іспиту на майданчику для навчання з початкового керування та в умовах дорожнього руху не повинна перевищувати 60 хвилин.

Вартість навчання:


Теоретичний курс + Практичний Курс: 34190 грн.  31500 грн. (оплата здійснюється в 3 етапи) .

Теоретичний курс в групі чи індивідуально онлайн по цікавим відео урокам. На жаль, комбінувати не можна.

Практичний курс водіння «Start level» (40 годин).   Вартість вказана зі знижкою 13%.  Практичні заняття відбуваються у порядку черги.

Для запису на навчання необхідно надіслати фотографії документів у хорошій якості на один з наших месенджерів. Документи:

  1. паспорт (1,2, 11 ст.) або id-картка + додаток з пропискою;
  2. ідентифікаційний код;
  3. медична довідка 083/О;

У групу студента буде включено тільки після формування ПОВНОГО пакету документів, включаючи медичну довідку форми 083/О.

Назад до новин

Інші новини