«Основний курс» дозволить перейти на новий рівень керування автомобілем

05/06/2019

Наталя проходить в нашій школі навчання за програмою «Основний курс», яке націлене на вироблення безпечного стилю водіння, розвиток вміння прогнозувати та запобігати розвитку критичних ситуацій.

Деколи, рух по місту - серйозне випробування не тільки для початківця, але і для водія з досвідом: щомиті змінюється ситуація, а величезний потік інформації вимагає підвищеної уваги.

Пройшовши навчання в нашій школі Ви зможете збирати безліч додаткової інформації не відволікаючись від дороги, адже у хорошого водія завжди достатньо часу щоб бачити дорожню картину в цілому та легко слідкувати за кількома речами одночасно.«Основний курс» дозволить перейти на новий рівень керування автомобілем, Ви навчитесь:

  • Відрізняти важливу інформацію від другорядної, не витрачаючи час на неважливі речі.
  • Бачити, та миттєво реагувати на потенційно небезпечних пішоходів на краю тротуару, готових зробити крок під колеса автомобіля, навіть якщо вони приховані припаркованими вздовж тротуару автомобілями.
  • Автоматично, на рефлекторному рівні знижувати швидкість біля зупинок громадського транспорту та припаркованих автомобілів, адже буде завжди готові до раптової появи пішоходів.

Бажаємо учениці тренера Олександр Сагайдак багато приємних та безпечних подорожей за кермом власного авто!

 

Назад до новин

Інші новини