Навчання у стилі ендуро

06/07/2015

Ми започаткували нову навчальну програму, яка буде цікава шанувальникам мотоциклів та просто прихильникам активного відпочинку на природі. Адже, їзда на мотоциклах класу ендуро - це не тільки задоволення, а й справжній спорт. 
Використовуючи наш багаторічний досвід, а також напрацювання кращих світових мотошкіл - ми створили унікальну систему навчання з "0". Навчання за цією програмою – чудова можливість зрозуміти що таке мотоцикл "ендуро" та спробувати свої сили в цій галузі.
Що дає навчання за програмою «ендуро»? Перш за все - можливість швидко та безпечно рухатися по дорогах з різним покриттям (земля, пісок, каміння), та долати будь-які перешкоди (колоди дерев, яри та гірки). Ви зможете пересуватися по лісах, полях, заїжджати на сходи та бордюри, а загалом - комфортно почувати себе на природі та в місті. 
Для навчання за цією програмою ми використовуємо легкі мотоцикли ендуро Hond XR 125 та Honda XR 150 L. Курс розрахований на випускників нашої школи, що пройшли навчання за програмою базового курсу керування мотоциклом. Для навчання формується міні група з 2-4 осіб з попереднім узгодженням дати та часу подорожі. Також, на час навчання ми забезпечимо Вас усім необхідним екіпіруванням.

Інфо: 098-444-12-40
(032)290-26-06
Сайт: www.rega.lviv.ua
e-mail: taras.rega@rally.in.ua

 

Назад до новин

Інші новини