Мотошкола у Львові

29/05/2013

Школа водійської майстерності "REGA" запрошуює всіх бажаючих пройти курс управління мотоциклом. Цей курс допоможе Вам отримати перший досвід та навики керування двохколісним транспортним засобом.


Мотоінструктор на практичних заняттях, крім навчання водінню мотоцикла, розповість про тактику і стратегію пересування мотоцикліста в місті та за його межами, про тонкощі щоденного обслуговування мототехніки, про небезпеки на дорозі та способи їх уникнення. Якщо ви ще не купили байк, то в процесі навчання наші інструктори розкажуть про особливості різних типів мотоциклів, їх плюси та мінуси. Порекомендують модель і марку конкретно для вас, орієнтуючись на вашу динаміку навчання в мотошколі.

Для того, щоб Ви оцінили переваги нашої методики та якість навчання на практиці,  Школа  Водійської Майстерності “REGA” пропонує прийти на безкоштовний пробний урок. Замовити пробне заняття у зручний для Вас час  можна зателефонувавши до нас за телефонами: (032)290-26-06, 098-444-12-40, або написавши на нашу електронну пошту Taras.Rega@rally.in.ua.

Назад до новин

Інші новини