Механіка або автомат: що вибрати для навчання та складання іспиту?

30/11/2023

Механіка або автомат: що вибрати для навчання та складання іспиту?

Навчаючись в “Rega” ви можете обрати авто як з автоматичною, так і механічною КПП – на вартість навчання це не впливає. Наша мета – отримання студентами найрізноманітнішого досвіду, який допоможе скласти іспити з першої спроби та стати по-справжньому впевненим водієм в майбутньому.

Тому обираючи авто для навчання ви повинні керуватися виключно своїми потребами в майбутньому. Кожен варіант має свої переваги і недоліки:

✓ навчаючись на авто з АКПП ви зможете приділити більше уваги обстановці на дорозі, не замислюючись про перемикання зчеплення та яку передачу потрібно обрати;

✓ навчаючись на авто з МКПП ви отримаєте ширший досвід, дізнаєтесь специфіку перемикання передач та роль зчеплення, навчитесь глибше «відчувати» авто.

Але пам‘ятайте - кілька років тому у посвідченні водія з‘явилась нова позначка - «код 78». Вона говорить про те, що студент склав практичний іспит на автомобілі з автоматичною КПП і в майбутньому зможе керувати автомобілем виключно з автоматичною коробкою передач. Відсутність такої позначки дозволяє керувати автомобілем з обома типами КПП.

————————————

Школа водійської майстерності «Rega»

вул. Стрийська,199 (територія стадіону "Арена Львів")

тел. 098-444-12-40, (032)290-26-06

 

Назад до новин

Інші новини