Готуєтесь до іспиту в Сервісному центрі МВС?

16/06/2021

Готуєтесь до іспиту в Сервісному центрі МВС? Пам’ятайте, на ваш результат впливають не лише добре вивчені правила дорожнього руху і до ідеалу відпрацьовані навички водіння. Важливу роль відіграють інші фактори. Серед них - знання своїх прав та порядку здачі іспиту. Ось деякі з важливих моментів:

✔Приймання іспитів здійснюються в ТСЦ МВС незалежно від зареєстрованого місця проживання особи.

✔Практичний іспит складається в тому ж ТСЦ МВС, де було успішно складено теоретичний іспит.

✔Перед початком складання практичного іспиту екзаменатор ознайомлює особу, яка складатиме практичний іспит, з порядком його проведення.

✔Практичний іспит приймається на транспортному засобі ТСЦ МВС або закладу на вибір особи, що складає іспит.

✔У разі проходження студентом підготовки на транспортному засобі з автоматичною коробкою передач складання практичного іспиту здійснюється на транспортному засобі з автоматичною коробкою передач.

✔Під час проведення іспиту екзаменатору забороняється давати команди, виконання яких може призвести до вчинення порушення ПДР або створення аварійної ситуації.

✔Тривалість практичного іспиту на майданчику для навчання з початкового керування повинна бути не менше 10 хвилин.

✔ Тривалість практичного іспиту на вулично-дорожній мережі повинна складати не менше 20 хвилин.

✔Загальна тривалість практичного іспиту на майданчику для навчання з початкового керування та в умовах дорожнього руху не повинна перевищувати 60 хвилин.

✔Для складання практичного іспиту надається три спроби. Повторний практичний іспит призначається не раніше ніж через п'ять календарних днів, що обраховуються з наступного дня після іспиту.

✔Якщо особа не склала практичний іспит у третє, до наступного іспиту така особа допускається після проходження повторного курсу підготовки з практичного керування транспортним засобом у будь-якому закладі.

P.S. На фото - наша студентка Лідія, яка рішуче налаштована скласти іспит в Сервісному Центрі з першої спроби! Ми впевнені у результаті та бажаємо успіху.

Назад до новин

Інші новини