Для того, щоб ваша подорож незнайомою дорогою була більш передбачуваною та комфортною - попередньо сплануйте та продумайте ваш маршрут - завжди радять своїм студентам тренера “Rega”

07/04/2023

Для того, щоб ваша подорож незнайомою дорогою була більш передбачуваною та комфортною - попередньо сплануйте та продумайте ваш маршрут - завжди радять своїм студентам тренера “Rega”.

Одне з основних правил безпечної подорожі - дистанція. Не наближайтесь надто близько до авто, що їде попереду, навіть в умовах інтенсивного руху. Скорочуючи з ним дистанцію, ви погіршуєте огляд, а крім того, позбавляєте себе можливості маневрувати під час обгону.

Якщо ви змушені їхати багато годин - не забувайте регулярно зупинятися, щоб вийти з машини, зробити легку гімнастику та перепочити. Такі зупинки рекомендується робити кожні сто кілометрів.

В дальній подорожі не забувайте про ефект звикання, який особливо небезпечний на порожній трасі з однорідним краєвидом. З часом на такій дорозі водієві стає складно стежити за швидкістю і він непомітно для себе збільшує її. Тож потрібно періодично дивитися на спідометр.

Наша студентка Anastasia Khudzyk завершила навчання за програмою «Початкового курсу», але вирішила не зупинятися на досягнутому та отримати додатковий досвід керування на трасі, відточити навички безпечного обгону, швидкісного маневрування та ефективного планування маршруту.

————————————

Школа водійської майстерності «Rega»

вул. Стрийська,199 (територія стадіону "Арена Львів")

тел. 098-444-12-40, (032)290-26-06

 

Назад до новин

Інші новини