Порядок відкриття категорії А при наявності вищої категорії у 2024 році.

06/10/2022

Останнім часом відбулося багато змін як в процедурі отримання посвідчення водія, так і в порядку навчання в автошколі.Розкажемо більш детально про порядок перепідготовки на категорію А в нашій школі:

  • При наявності вищої категорії (В, С) здається виключно практичний іспит з керування мотоциклом, без здачі теоретичного. Тобто, якщо у вас вже є посвідчення водія категорії В або С, вивчати теорію та складати по ній іспит не потрібно!
  • Термін перепідготовки становить 1 місяць від моменту подачі повного пакета документів, включаючи сплату 3000 грн. Протягом цього періоду студента включають у групу, яка реєструється у відповідному підрозділі Державтоінспекції. Після завершення цього терміну відбувається внутрішній практичний іспит на базі нашої автошколи. Після успішної здачі іспиту студент реєструється на екзамен в Сервісному Центрі. 
  • На іспит студенту потрібно прийти з повним пакетом документів, включаючи оригінали медичної довідки, паспорт (якщо id карта, необхідно додаток з пропискою), ідентифікаційний код,  посвідчення водія. 

Для запису на навчання необхідно надіслати фотографії документів у хорошій якості на один з наших месенджерів. Практичні заняття відбуваються у порядку черги. Документи, необхідні для відкриття категорії А:

  1. паспорт (1, 2, 11 сторінки) або id-картка + додаток прописка;
  2. ідентифікаційний код;
  3. медична довідка 083/О;
  4. посвідчення водія.

Вартість навчання:

11200 грн. –  практика (10 годин); У вартість включено пальне, захисне екіпірування, підшоломник.

Якщо у вас виникли додаткові запитання,  можна звернутися в екзаменаційний відділ сервісного центру МВС: (032) 259-09-91.

Назад до новин

Інші новини