«Початкового курсу» взимку

15/01/2019

Займатися за програмою «Початкового курсу» взимку – не легка праця, зате результат перевершує всі очікування.

Остап Столярчук живе і працює в швейцарському м. Цюрих, саме там він і планує отримувати посвідчення водія, а для підготовки в Україні Остап обрав нашу школу.

Для нас навчання студентів що здаватимуть іспит в іншій крані - завжди цікавий досвід та шанс познайомитись з тонкощами отримання посвідчення водія в різних культурах. Як відомо, в Швейцарії досить високі вимоги до підготовки майбутніх водіїв. Це навіть призвело до того, що кількість виданих водійських посвідчень молоді зменшується з кожним роком. За даними Федерального статистичного відомства, якщо в 1991 році права мали 71% молодих людей у віковій категорії від 18 до 24 років, то в 2016 році цей показник опустився до 60%.

Складність полягає і в тому, що швейцарське «Консультаційне бюро профілактики аварій та нещасних випадків» рекомендує проїхати не менше 3 000 км або провести за кермом щонайменше 100 годин - і тільки після цього йти на іспит.

Бажаємо Остапу успішно скласти всі іспити (а на студента в Швейцарії їх чекає багато) та отримати посвідчення водія з першого разу!

 

Назад до новин

Інші новини